الجمبرى الحى او الطعم الحى 2

الجمبرى الحى او الطعم الحى

الجمبرى الحى او الطعم الحى 2

الجمبرى الحى او الطعم الحى

شطناره __ خشابى __ نطاط

شطناره / خشابى/ نطاط

أولا طرق الصيد بيهم تعتبر واحده ويفضل الصيد بيهم وهوا حى وتحتفظ بيه حى بتجيب جردل وتحط فى الجردل حوالى 100 واحده فقط مش اكتر علشان ميموتش بعض وتجيب ماتور حجاره وتشغل الماتور على الجمبري وتغطي طبعا الجردل وخلى بالك الضوء بيتعب الجمبري

نجيبو ازاى بقا واحد بتجيب كشاف وملقاف ضيق وتنزل بين البلوكات وتضرب الكشاف بين البلوكات اول ما بشوف الضوء هوا بيقف ويسبت فى مكانه وتبدأ تطلعو بالملقاف

تانى حاجه بتشترى حباسه وتحطها بين البلوكات ممكن تحط جواها نص رغيف عادى وان شاءالله يكون موجود داخل الحباسه
السمك

السمك بيحب الجمبري جدا خاصا القاروص والدنيس واللوط والشراغيش
الشطناره أو الخشابى بنشكها من الديل وابعد عن خط الرمله لأن روحها فى خط الرمله أو بنشكها من الرأس

النطاط ممكن يتشك أو يدكك عادى
الشغل بقا بوصه يد أو مكنه بس بفله وساق واحد بس متر أو متر وربع وانا بشتغل كده
ملحوظه

يوجد جمبرى يباع على أساس انو شطناره ويكون صينى تعرفة ازاى بص يا سيدى الصينى ليه شنبات طويله وليه شوكه كبيره فى الرأس لو مقلتش غيرة موجود يبقا تقطع الشنبات بتاعته وكسر الشوكه إلى فى الرأس
يارب مكنش نسيت حاجه

الجمبرى الحى او الطعم الحى 2


مدرسه المبتدئين لتعليم فنون صيد الاسماك
بواسطة : مدرسه المبتدئين لتعليم فنون صيد الاسماك
انا شاب مصرى اسمى ايهاب اهتم بصيد الاسماك والرحلات وتعليم الصيد ومحب جدا للهوايه youtube facebook twitter instagram facebook
تعليقات